Tràfic i Serveis agraieix a tots els seus clients i amics tant d'institucions públiques com privades la confiança que han dipositat en nosaltres al llarg d'aquests anys, i per aquest motiu us volem fer particeps del conveni de col·laboració que tenim signat amb la Fundació Institut Guttmann institució que té per objectiu millorar la salut i la qualitat de vida de les persones afectades per una lesió medul·lar, i gran part d'aquestes lesions són conseqüència d'accidents de trànsit.
Totes les persones que formem part de l'equip de Tràfic i Serveis estem il·lusionats per seguir gaudint de la vostra confiança i garantim que seguirem treballant per oferir:

LA MILLOR QUALITAT, EL MILLOR SERVEI, Al MILLOR PREU

Hospital de referència per al tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral adquirit o una altra gran discapacitat d'origen neurològic.
HOSPITAL DE NEUROREHABILITACIÓ
Hospital de referència per al tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral adquirit o una altra gran discapacitat d'origen neurològic.
El seu objectiu és proporcionar la millor assistència medicorehabilitadora especialitzada de manera integral, continuada, personalitzada i amb el més alt nivell humà, científic i tècnic. Les seves modernes instal·lacions, un equip format per prop de 400 professionals i l'experiència d'haver atès 11.000 pacients, fan de l'Institut Guttmann un dels hospitals més avançats del món en la seva especialitat.
HOSPITAL D'ALTA ESPECIALITZACIÓ
El seu objectiu és proporcionar la millor assistència medicorehabilitadora especialitzada de manera integral, continuada, personalitzada i amb el més alt nivell humà, científic i tècnic. Les seves modernes instal·lacions, un equip format per prop de 400 professionals i l'experiència d'haver atès 11.000 pacients, fan de l'Institut Guttmann un dels hospitals més avançats del món en la seva especialitat.
INSTITUT UNIVERSITARI DE NEUROREHABILITACIÓ
INSTITUT UNIVERSITARI DE NEUROREHABILITACIÓ
Té per missió el desenvolupament dels aspectes acadèmics, científics i d'investigació en matèria de neurociències en general i de la neurorehabilitació i les tecnologies aplicades a l'autonomia personal en particular. La confluència entre l'hospital - centre d'excel·lència- i l'institut universitari -centre de coneixement- permet optimitzar la generació i transferència de nous coneixements en aquest àmbit especialitzat de la ciència.
SERVEIS SOCIOSANITARIS
SERVEIS SOCIOSANITARIS
Té la missió de proporcionar atenció personal, sociosanitària i social, de gran qualitat tècnica i humana, a les persones amb discapacitat d'origen neurològic, i a llurs famílies, per tal de prestar-los-hi el suport i els serveis especialitzats més adients que contribueixin a millorar la seva qualitat de vida, d'acord amb els paradigmes de l'autonomia personal, la vida independent, l'autogestió i la inclusió social.
ENTITAT D'INICIATIVA SOCIAL
ENTITAT D'INICIATIVA SOCIAL
Organització compromesa en la promoció i la defensa dels drets i l'equiparació d'oportunitats de les persones amb discapacitat. Desenvolupa les seves activitats, preferentment, en els àmbits de la prevenció, la divulgació i la sensibilització social.
ESPAI INTERACTIU INSTITUT
ESPAI INTERACTIU INSTITUT
Trobaràs informació actualitzada i útil, eines de comunicació fàcils d'utilitzar i, fonamentalment, un espai on compartir experiències i discutir idees.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES